Event description

Speciaal voor NLP Master Practitioners die in het onderwijs werken of in bredere zin professioneel of persoonlijk met kinderen te maken hebben, heeft Kate Benson, International Director of Education of the Society of NLP, een programma ontwikkeld genaamd Teaching Excellence. Dit programma verlegt de focus naar hoe kunnen kinderen leren om goed met de  wereld om te gaan.

Op een van de seminars met Richard Bandler, de grondlegger van NLP, waar ik assisteerde, sprak ik een Nederlandse NLP Master Practitioner die dit programma reeds in Engeland gedaan had en zij liet mij haar verbluffende resultaten zien: al haar kinderen, waarvan velen eerst een leerachterstand hadden, behaalden de hoogst mogelijke score bij de CITO toets. Het doet mij dan ook een groot genoegen dat Kate bereid is om naar Amsterdam te komen om deze cursus ook hier te geven, want ik ben nog steeds van mening dat de wereld er sterk op vooruit gaat wanneer we kinderen in een vroeg stadium NLP leren te gebruiken.

Tijdens deze cursus leer je:Dit voorbeeld van hoe krachtig Kate haar aanpak is, staat ook in het nieuw te verschijnen boek, Teaching Excellence, dat zij samen met RIchard Bandler heeft geschreven. Het Teaching Excellence trainingsprogramma bestaat normaal gesproken uit vier dagen. Vier dagen die alleen bedoeld zijn voor NLP Master Practitioners. De NLP Master Practitioners die het gehele programma volgen, ontvangen het Teaching Excellence certificaat van The Society of NLP.

 • Hoe je een inspirerende en motiverende leraar en presentator voor een groep kinderen wordt.
 • Hoe je als coach, leraar of mentor één op één problemen waar kinderen mee worstelen oplost.
 • Hoe je goed samen kan werken binnen een team van docenten, leraren en andere professionals zodat ook zij ten goede veranderen.

De volgende specifieke strategieën worden er geleerd:

 • Spelling
 • Lezen en begrijpen
 • Schrijven
 • Rekenen
 • Herinneren en onthouden
 • Problemen oplossen
 • Kritisch denken
 • Goed omgaan met anderen kinderen

Wanneer je mee wilt doen, dan dien je of NLP Master Practitioner te zijn of op dat moment bij mij de NLP Master Practitioner te doen (je komt dan in aanmerking voor een aardige korting). Heb je de NLP Master Practitioner elders gedaan, dan wil Kate graag dat je extra dagen doet om eventuele verschillen te overbruggen. Om die reden dien je dan eerst de NLP nascholing te doen. Opnieuw krijg je dan wel een interessante korting omdat je twee programma’s combineert.

Om je in te schrijven, vul je het onderstaande formulier in. Inschrijven is 100% veilig want je kan altijd tot 2 weken van tevoren per email geheel kosteloos annuleren. Op tijd inschrijven helpen mij en Kate ook om alle logistieke details goed op orde te krijgen. Dus, mocht je mee willen doen, schrijf je in!

Register