Met NLP kinderen ondersteunen

Licensed NLP Trainer Kay Cooke

Licensed NLP Trainer Kay Cooke

Met NLP kinderen ondersteunen is een goed plan, omdat met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) kinderen hun brein (Neuro) optimaal gaan gebruiken, beter met taal om gaan (Linguïstisch) en de beste strategieën voor een goed leven aan leren (Programmeren). Wanneer je als ouder, verzorger of leraar met NLP kinderen ondersteunt, dan zijn er tal van zaken waar NLP kinderen verder mee helpt, zoals:

 

 

  • hoe help je met NLP kinderen beter te leren;
  • hoe zorg je ervoor dat je met NLP kinderen een beter zelfbeeld geeft;
  • hoe helpt NLP kinderen bij het verwezenlijken van hun doelen;
  • hoe kan NLP kinderen helpen om socialer te worden;
  • hoe ondersteunt NLP kinderen om mentaal en fysiek gezond te blijven.

Maar wat te doen wanneer een kind nog zo jong is dat het taalgebruik dat nodig is voor NLP nog niet werkt? Soms is het helaas zo dat kinderen van onder de drie jaar toch al grote problemen hebben. Kay Cooke heeft speciaal hiervoor haar Happy Brain programma ontwikkeld, waarmee ze door met hele jonge kinderen te gaan kleuren en creatief te zijn toch al in staat is om ervoor te zorgen dat hun brein positieve neurotransmitters aanmaakt zodat zelfs hele jonge kinderen zich goed gaan voelen. Kay Cooke is een Licensed NLP Trainer™ opgeleid door Richard Bandler, de grondlegger van NLP en door Kate Benson, the International Director of NLP for Education. Omdat ik zelf ook graag leer hoe hele jonge kinderen te helpen, ben ik erg blij dat Kay Cooke naar Amsterdam komt om over dit onderwerp een workshop te geven. Zelf heb ik natuurlijk mijn NLP kinderboek “Joost is blij” gemaakt. Maar “Joost is blij” is op net iets oudere kinderen gericht. Dus ook ik hoop veel te leren van Kay Cooke.

De opzet wordt dit jaar iets anders dan de vorige edities omdat Kay Cooke langskomt en deze workshop tegenwoordig onderdeel is van de Mini NLP Conferentie. Dat betekent dat ik in de ochtend een workshop geef over hypnose bij kinderen. Eerst leer je hoe eenvoudig het is om andere mensen te hypnotiseren en om zelf in trance te gaan. Daarna leer je hoe je dit heel gemakkelijk bij kinderen kan toepassen onder andere om ze snel in slaap te laten vallen. Want een hypnotische trance waarbij je een kind niet wakker maakt, gaat namelijk over in een natuurlijke slaap.

Daarna gaat Kay Cooke aan de slag met haar Happy Brain workshop waarin ze duidelijk maakt hoe je hele jonge kinderen al positief kan stimuleren met NLP en creativiteit. Aan bod komt onder andere:

  • hoe krijg je met NLP kinderen gemakkelijk naar bed;
  • hoe zorg je ervoor dat kinderen vaker doen wat je zegt;
  • hoe voorkom je woedeaanvallen van tevoren;
  • hoe kan je een kind beter leren om “nee” te aanvaarden;
  • welke vraag je ook maar hebt!

Met NLP kinderen verder ondersteunen

Inschrijven is 100% veilig omdat je bij ons altijd tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos kan annuleren. De workshop wordt gehouden op zaterdag 21 januari 2017 in Centrum de Roos in Amsterdam van 10 tot 17.00 uur. Het tarief voor de workshop is 97,50 euro inc. 21% BTW. Alle deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van de Hypnotiseren Kan Je Leren DVD a 35,- euro. Dus, mocht je mee willen doen, schrijf je je in door het inschrijfformulier in te vullen: