NLP Kinderen Ondersteunen

NLP Kind

NLP Kind

Met NLP kinderen ondersteunen is een goed plan, omdat Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) kinderen leert om goed hun brein (Neuro) te gebruiken, beter met taal om te gaan (Linguïstisch) en de beste strategieën voor een goed leven aan te leren (Programmeren). Wanneer je als ouder, verzorger of leraar met NLP kinderen ondersteunt, dan zijn er tal van zaken waar NLP kinderen verder mee helpt, zoals:

  • hoe help je met NLP kinderen beter te leren;
  • hoe zorg je ervoor dat je met NLP kinderen een beter zelfbeeld geeft;
  • hoe helpt NLP kinderen bij het verwezenlijken van hun doelen;
  • hoe kan NLP kinderen helpen om socialer te worden;
  • hoe ondersteunt NLP kinderen om mentaal en fysiek gezond te blijven.

De grootste expert op aarde om met NLP kinderen verder te ondersteunen is Kate Benson. Kate is de International Director for Education van The Society of NLP en zij heeft honderden leraren opgeleid om met NLP kinderen te ondersteunen. Verder werkt zij met ouders om hen slimmer hun kind te laten opvoeden. Tenslotte coacht zij met NLP kinderen die in de problemen zijn gekomen. Om die reden ben ik dan ook dankbaar dat Kate weer naar Amsterdam komt voor een dag om ouders, verzorgers en leraren te leren hoe ze NLP kunnen gebruiken om een kind beter te ondersteunen.

De opzet wordt dit jaar iets anders dan de vorige edities omdat Kate speciaal heeft gevraagd om te inventariseren wat de deelnemers aan deze eendaagse workshop qua onderwerpen, problemen en zaken rond kinderen willen dat aan bod komt. Hierbij dien je het begrip kind ruim te zien. Kate werkt met kinderen van alle leeftijdsklassen: van de allerjongsten tot en met jong adolescenten. Onderwerpen die sowieso aan bod komen, zijn:

  • hoe krijg je met NLP kinderen gemakkelijk naar bed;
  • hoe zorg je ervoor dat kinderen vaker doen wat je zegt;
  • hoe voorkom je woedeaanvallen van tevoren;
  • hoe kan je een kind beter leren om “nee” te aanvaarden;
  • welke vraag je ook maar hebt!

Met NLP kinderen verder ondersteunen

Inschrijven is 100% veilig omdat je bij ons altijd tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos kan annuleren. De workshop wordt gehouden op zaterdag 20 mei 2017 in Centrum de Roos in Amsterdam van 9 tot 17.30 uur. Deze workshop maakt deel uit van de NLP Mini Conferentie met Kate Benson. Het tarief voor de workshop is 97,50. Alle deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van de NLP Kan Je Leren DVD a 35,- euro. Dus, mocht je mee willen doen, schrijf je je in door het inschrijfformulier in te vullen: