Licensed NLP Trainer Briseïs Scheiner

Na jarenlang als fotograaf en in het bedrijfsleven gewerkt te hebben heeft Licensed NLP Trainer Briseïs Scheiner in 2006 een carrière switch gemaakt en is opnieuw met veel plezier in de studiebanken gedoken om als professioneel NLP kindercoach en NLP trainer aan het werk te gaan. Zij is afgestudeerd als NLP trainer aan de Society of NLP en heeft een eigen praktijk in Amsterdam en in Berlijn.

Doordat Briseïs Scheiner de toneelschool heeft gedaan heeft ze een natuurlijke préséance en weet ze goed mensen te entertainen. Ze is goed in het optimaal gebruik maken van het podium, haar stem, en haar lichaam, waardoor ze op een prettige manier met kinderen omgaat. Daarnaast heeft ze ook veel ervaring opgedaan als moeder, waardoor ze makkelijk kinderen kan coachen. Verder weet ze door haar levenservaring de stof helder en duidelijk over te brengen, en kan ze gebruik maken van een breed scala aan voorbeelden uit haar eigen leven om zo de stof te verduidelijken. Haar doel is om elk kind de kans te geven het beste uit zichzelf te halen en te worden wie je bent. Ze is gedreven en gepassioneerd in het doorgeven van kennis waarmee daadwerkelijk veranderingen bewerkstelligt kan worden. Kinderen en hun psychische welzijn en geluk hebben altijd al centraal in haar leven gestaan. Kids helpen is haar drijfveer.

“Als trainer en coach met jarenlange ervaring help ik je met belangrijke levensvragen en geef ik je gereedschap mee zodat je in de toekomst ook jezelf kunt helpen. Ik leer je hoe je jezelf beter kunt begrijpen door meer bewustzijn te krijgen voor wat je voelt en denkt, hoe je grip krijgt op je gedrag, en hoe je ervoor zorgt dat je de juiste beslissingen neemt. Als NLP kindercoach en NLP trainer ben ik je vertrouwenspersoon, je klankbord, en je strateeg. Ik ondersteun al vele jaren mensen op hun weg naar zelfontwikkeling, om hun potentieel te herkennen, en dat in hun leven te integreren.”

  • Company:Briseïs Scheiner Training
  • Short Bio:Licensed NLP Trainer™ Briseïs is zeer ervaren in NLP en heeft ook geassisteerd bij Kate Benson, de internationale expert op het gebied van NLP en kinderen, haar NLP Kindercoaching opleiding. Maar belangrijker nog is BriseÏs in de eerste plaats moeder.
  • https://scheinertrainingen.nl/
Go back

Sessions